Avdelningar

Sälj

Connect

Rollen som annonssäljare går till en början ut på att våra medarbetare får en introduktion i modern kundkommunikation, det svenska studentlivet och kanalerna vi har inne på högskolorna samt universiteten där företag har möjlighet att annonsera. Dessa är:


1. Studieblocket
Sveriges största studentprojekt och mest använda kollegieblock, grundat på Jönköpings University.

2. Studentnytta
Sveriges största onlineguide till studentvänliga företag, grundat på Mälardalens Högskola.

3. Studentinfo-TV
Digitala informationsskärmar direkt inne på högskolerestauranger och caféer.

 3. Active Lifestyle

Digitala informationsskärmar direkt inne på gym och träningsanläggningar.


Efter introduktionen blir uppgiften att själv kontakta potentiella samarbetspartners över hela Sverige per telefon och e-post i syftet att förmedla studenternas behov och hjälpa dessa företag att få ut deras varumärke på skolorna. Detta i form av att t.ex. erbjuda studentrabatter och framtida arbetsmöjligheter. Med tiden bygger man sin egen kundbas som man, på sidan av nykunds-bearbetningen, ansvarar för att hjälpa, addera kanaler till och finnas tillhands för.

Vi utbildar dig!

Möjligheterna för att skapa en karriär finns inom våra bolag. Här du får ett stort personligt ansvar och möjlighet till en spännande karriär. 

Resan börjar med att du utbildas i vår egen säljskola, under din första tid hos oss. Du erhåller en gedigen och komplett säljutbildning och får allt stöd och all hjälp för att på bästa sätt förberedas inför din fortsatta karriär som säljare. Hos oss har alla samma förutsättningar och vi hjälper dig att nå dina mål. 

Vi är övertygade om att våra medarbetare presterar som bäst genom att ha goda löne- samt karriärmöjligheter och kul tillsammans. Därför varvas hårt och målmedvetenhet med teambuilding och roliga säljtävlingar!

 

Det här får du hos oss:

 • Kostnadsfri säljutbildning

  Som ny får du en introduktionsutbildning i försäljning och våra bolagschefer, tillsammans med självcoacher och utbildningschef ser till att ge dig coachning och dagligt stöd för att du ska kunna bli den absolut bästa säljaren.

 • Utvecklingsmöjligheter

  Lifestyle Mediapartner skapar värden och det innefattar även för dig som medarbetare. Vartefter vi växer kan vi erbjuda nya tjänster inom företaget. Vi jobbar mycket med internrekryteringar till våra tjänster som själcoacher, utbildare till VD:s, som alla har internrekryterats genom åren.

 • Lönemöjligheter och förmåner

  Vi erbjuder en bra garantilön + provision där du påverkar din egen lön! Dessutom får du grymma förmånspaket som säljare hos oss.

 • Anställningsfördelar

  Från din första arbetsdag hos oss är du skadeförsäkrad via FORA. När du sedan blir tillsvidareanställd (efter 6 mån) har du anställningstrygghet via Länsförsäkringar motsvarande ett kollektivavtal nivå ITP1 och erbjuds fördelaktiga räntevillkor via vår husbank, SEB.

 • Långsiktig arbetsplats

  Vi har arbetat med B2B försäljning i över 14 år med våra väletablerade produkter/tjänster. Som medarbetare kan du känna dig trygg i att det är en mycket god och stabil ekonomi i koncern. Vi jobbar utifrån branschorganisationen Kontakta som är en trygghet både för dig och dina kunder. 2020 blev vi även certifierade av Grate Place To Work baserat på medarbetarnas uppfattning om Trovärdighet, Respekt, Rättvisa, Stolthet och Kamratskap i organisationen.

Drottninggatan 4
632 20 Eskilstuna Vägbeskrivning jobba@umgruppen.se 070-0003030 Se sida

Norrköping

Vattengränden 2
602 22 Norrköping Vägbeskrivning jobba@umgruppen.se 070-0003030 Se sida

Stockholm

David Bagares gata 4
111 38 Stockholm Vägbeskrivning

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor