facebook tracking
Avdelningar

Media

Connect

Rollen som annonssäljare går till en början ut på att våra medarbetare får en introduktion i modern kundkommunikation, det svenska studentlivet och kanalerna vi har inne på högskolorna samt universiteten där företag har möjlighet att annonsera. Dessa är:


1. Studieblocket
Sveriges största studentprojekt och mest använda kollegieblock, grundat på Jönköpings University.

2. Studentnytta
Sveriges största onlineguide till studentvänliga företag, grundat på Mälardalens Högskola.

3. Studentinfo-TV
Digitala informationsskärmar direkt inne på högskolerestauranger och caféer.

Efter introduktionen blir uppgiften att själv kontakta potentiella samarbetspartners över hela Sverige per telefon och e-post i syftet att förmedla studenternas behov och hjälpa dessa företag att få ut deras varumärke på skolorna. Detta i form av att t.ex. erbjuda studentrabatter och framtida arbetsmöjligheter. Med tiden bygger man sin egen kundbas som man, på sidan av nykunds-bearbetningen, ansvarar för att hjälpa, addera kanaler till och finnas tillhands för.

 

50 medarbetare

Arbetsplats & kultur

Vi är övertygade om att våra medarbetare presterar som bäst genom att vara insatta i hur vårt gemensamma arbete går, genom att ha goda löne- samt karriärmöjligheter och kul tillsammans. Därför varvas hårt och målmedvetet arbete med frivilliga uppstyrda gruppträningspass, utlandsresor, rund-pingis på rasterna, utvecklande föreläsningar, gemensamma restaurangbesök och andra sammanhållningsaktiviteter.

Våra kontor ligger alltid på en central adress nära till kollektivtrafik och stans lunchutbud. Som medarbetare har du din egen kontorsplats med modern arbetsutrustning samt höj- och sänkbart skrivbord.

När det går bra tycker vi att man ska hjälpa andra. Därför har vi valt att skänka en del av årsvinsten till Världsnaturfonden, Cancerfonden, Diabetesfonden & Wateraid. Detta kommer vi att fortsätta med varje år som vi klarar våra tillväxtmål.

Därför ska du söka dig till oss:

  • Utvecklingsmöjligheter

    Universitetsmedia-gruppen skapar värden och det det innefattar även för dig som medarbetare. Vartefter vi växer kan vi erbjuda nya tjänster inom företaget. Samtliga driftansvarig - från våra coacher, utbildare till kontorschefer har alla internrekryterats genom åren.

  • Anställningsfördelar

    Från din första arbetsdag hos oss har du rabatt på årskortet hos Actic, är skadeförsäkrad via FORA och erbjuds fördelaktiga räntevillkor via vår husbank, SEB. När du sedan blir tillsvidareanställd (efter 6 mån) har du anställningstrygghet via Länsförsäkringar motsvarande ett kollektivavtal nivå ITP1.

  • Långsiktig arbetsplats

    Vi har arbetat med studentkommunikation i över 12 år och du som medarbetare kan känna dig trygg i att det är en mycket god och stabil ekonomi i företaget. Som medlemmar i branschorganisationen Kontakta har Universitetsmedia-gruppen tilldelats utmärkelsen "Trygg kundkontakt" som är en kvalitetsstämpel på att vi sköter all vår kundkommunikation professionellt.

Drottninggatan 4
632 20 Eskilstuna Vägbeskrivning jobba@umgruppen.se 0708-98 99 13

Norrköping

Drottninggatan 55
602 32 Norrköping Vägbeskrivning jobba@umgruppen.se 0708-98 99 13

Stockholm

David Bagares gata 4
111 38 Stockholm Vägbeskrivning

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor