facebook tracking
Avdelningar

Ledning

Connect
Arbetet inom den operativa ledningen.

Ledningsgruppens uppgift är att se till så att vi har förutsättningarna att nå våra gemensamma tillväxtmål, så att vi även långsiktigt kan fortsätta växa mot att bli ledande inom studentkommunikation i Sverige. För mer info om vårt gemensamma arbete, besök vår hemsida och Facebook.

Arbetsplats & kultur

Vi är övertygade om att våra medarbetare presterar som bäst genom att vara insatta i hur vårt gemensamma arbete går, genom att ha goda löne- samt karriärmöjligheter och kul tillsammans. Därför varvas hårt och målmedvetet arbete med frivilliga uppstyrda gruppträningspass, utlandsresor, rund-pingis på rasterna, utvecklande föreläsningar, gemensamma restaurangbesök och andra sammanhållningsaktiviteter.

Våra kontor ligger alltid på en central adress nära till kollektivtrafik och stans lunchutbud. Som medarbetare har du din egen kontorsplats med modern arbetsutrustning samt höj- och sänkbart skrivbord.

När det går bra tycker vi att man ska hjälpa andra. Därför har vi valt att skänka en del av årsvinsten till Världsnaturfonden, Cancerfonden, Diabetesfonden & Wateraid. Detta kommer vi att fortsätta med varje år som vi klarar våra tillväxtmål.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor